引用本文: 张璧光, 白岗栓, 颜绍馗, 邓小文, 何亚平, 张莉俊, 刘杏娥, 胡胜华, 杨平, 李瑞, 张洪江, 秦爱光, 魏潇潇, 吴彩燕, 胡万良, 殷亚方, 王费新, 毛俊娟, 黄荣凤, 袁怀文, 王芳, 郑小贤, 周永学, 高黎, 赵天忠, 常旭, 崔赛华, 王晓欢, 刘燕, 张岩, 王胜华, 张克斌, 汪思龙, 王正, NagaoHirofumi, 王兆印, 李猛, 乔建平, 戴思兰, 王小青, 费世民, 罗晓芳, 樊军锋, 杜社妮, 孙向阳, 谭学仁, 王海燕, 范冰, KatoHideo, 李昀, 陈放, 张旭, 张占雄, 刘云芳, 韩士杰, 李华, 龚月桦, 张双保, 高荣孚, 江玉林, 徐嘉, 孔祥文, 江泽慧, 陈秀明, 郭树花, 侯喜录, 任海青, 陈宗伟, 丁磊, IdoHirofumi, 刘秀英, 常亮, 杨培华, 李晓峰, 李媛良, 高建社, 徐庆祥, 费本华, 陈学平, 李考学, 薛岩, 张桂兰, 蒋俊明, 张代贵, 金鑫, 王晓东, 续九如, 刘永红, 涂代伦, 李雪峰, 丁国权, 张红丽, . 森林立木蓄积资源系统的计算机仿真实验研究[J]. 北京林业大学学报, 2007, 29(6): 104-108.
Citation: WANG Xiufang, QIN Aiguang, LIU Ping, ZHANG Xiao-ming, GUAN Ping, LI Jian-lin, ZHANG Yurong, YANG Li-yun, JIANG Na, PENG Zhi-gong, DENG Xiao-wen, DING Guo-quan, LI Jun, LIU Yong-xia, JI Hong_fang, LUO Xiaofang, YANG Qiu-zhen, QIN Qingfeng, SONG Rui_qing, MA Danwei, LUO Juchun, HUANG Jing-feng, ZHANG Yan, SHAO Ming-an, YU Xin-xiao, FENG Zhong-ke, YE Wen, LI Wen-hua, FAN Wentao, GONG Yue-hua, HE Wei, YANG Pei-ling, FENG Qi, WANG Guixia, YANG Qian, WANG Yan, LEI Ting-wu, LI Yuanyuan, HAN Shi-jie, LIANG Jun, CHEN Shengbin, REN Shu-mei, YU Jinxiu, WU Si-hong, YANG Pei-hua, WU Song-tao, DU Peng-zhi, SI Jian-hua, GE Jian-ming, CHANG Zong-qiang, WANG Yun-qi, WANG Yong, GAO Jian-she, SHI Jianming, LI Xiao-fen, GUAN Shaohua, LIU Huixiang, TIAN Lei, FENG Chun, YANG Weiwei, CHEN Fang, Kao-xue, ZHANG Man-liang, LIU Yong-hong, SU Yong-hong, LI Zhenji, LI Xue-feng, XI Hai-yang. Experimental research on the computer simulation to stem volume in a forest system.[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2007, 29(6): 104-108.

森林立木蓄积资源系统的计算机仿真实验研究

• 刊出日期:  2007-11-30