引用本文: 殷亚方, 吴彩燕, 王芳, 杨平, 高黎, 郑小贤, 周永学, 张璧光, 邓小文, 袁怀文, 魏潇潇, 王费新, 张洪江, 白岗栓, 黄荣凤, 颜绍馗, 胡胜华, 毛俊娟, 张莉俊, 胡万良, 秦爱光, 李瑞, 何亚平, 刘杏娥, 樊军锋, 刘燕, 李猛, 张岩, 王正, 王小青, 罗晓芳, 费世民, 张克斌, 王胜华, 常旭, NagaoHirofumi, 王兆印, 戴思兰, 赵天忠, 乔建平, 谭学仁, 孙向阳, 王晓欢, 崔赛华, 汪思龙, 杜社妮, 范冰, 张旭, 王海燕, 江玉林, 江泽慧, 李华, KatoHideo, 孔祥文, 李昀, 张双保, 张占雄, 韩士杰, 陈放, 刘云芳, 徐嘉, 龚月桦, 高荣孚, 陈秀明, 郭树花, 李晓峰, 任海青, IdoHirofumi, 李媛良, 陈宗伟, 侯喜录, 丁磊, 刘秀英, 常亮, 杨培华, 李考学, 陈学平, 高建社, 薛岩, 蒋俊明, 张桂兰, 徐庆祥, 张代贵, 费本华, 续九如, 刘永红, 李雪峰, 涂代伦, 王晓东, 金鑫, 丁国权, 张红丽. 长白山原始红松阔叶林及其次生林细根分解动态和氮元素的变化[J]. 北京林业大学学报, 2007, 29(6): 10-15.
Citation: JIANG Na, DENG Xiao-wen, DING Guo-quan, ZHANG Xiao-ming, WANG Xiufang, PENG Zhi-gong, QIN Aiguang, GUAN Ping, LIU Ping, LI Jun, ZHANG Yurong, LIU Yong-xia, JI Hong_fang, YANG Li-yun, LI Jian-lin, LUO Xiaofang, SONG Rui_qing, YANG Qiu-zhen, QIN Qingfeng, YU Xin-xiao, HE Wei, LI Wen-hua, MA Danwei, ZHANG Yan, FENG Zhong-ke, HUANG Jing-feng, LUO Juchun, SHAO Ming-an, GONG Yue-hua, YE Wen, FAN Wentao, FENG Qi, YANG Pei-ling, LEI Ting-wu, REN Shu-mei, LIANG Jun, HAN Shi-jie, CHEN Shengbin, WU Si-hong, YANG Pei-hua, YU Jinxiu, SI Jian-hua, LI Yuanyuan, WANG Yan, YANG Qian, WANG Guixia, WU Song-tao, DU Peng-zhi, GAO Jian-she, GUAN Shaohua, LIU Huixiang, SHI Jianming, CHANG Zong-qiang, WANG Yong, LI Xiao-fen, TIAN Lei, WANG Yun-qi, GE Jian-ming, YANG Weiwei, LIU Yong-hong, FENG Chun, Kao-xue, SU Yong-hong, ZHANG Man-liang, CHEN Fang, XI Hai-yang, LI Xue-feng, LI Zhenji, . Fine root decomposition and nitrogen mineralisation of the primitive Korean pine and broadleaved forests as well as its secondary forests in the Changbaishan Mountains, northeastern China.[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2007, 29(6): 10-15.

长白山原始红松阔叶林及其次生林细根分解动态和氮元素的变化

• 刊出日期:  2007-11-30