引用本文: 张洪江, 周永学, 高黎, 黄荣凤, 邓小文, 李瑞, 毛俊娟, 胡万良, 刘杏娥, 秦爱光, 殷亚方, 张莉俊, 胡胜华, 杨平, 魏潇潇, 颜绍馗, 王芳, 王费新, 何亚平, 张璧光, 郑小贤, 白岗栓, 袁怀文, 吴彩燕, 王小青, 王晓欢, 罗晓芳, 常旭, 李猛, 乔建平, 张岩, NagaoHirofumi, 刘燕, 戴思兰, 王兆印, 杜社妮, 孙向阳, 费世民, 王胜华, 汪思龙, 谭学仁, 张克斌, 樊军锋, 崔赛华, 赵天忠, 王正, 李华, 韩士杰, 张占雄, 张旭, 李昀, 张双保, 陈放, 龚月桦, 孔祥文, 范冰, 江玉林, 徐嘉, KatoHideo, , 江泽慧, 王海燕, 高荣孚, 刘云芳, 常亮, 丁磊, 陈宗伟, IdoHirofumi, 陈秀明, 李晓峰, 刘秀英, 杨培华, 任海青, 郭树花, 侯喜录, 李媛良, , 李考学, 蒋俊明, 薛岩, , 张代贵, , 徐庆祥, 陈学平, 费本华, 高建社, 张桂兰, 王晓东, , 续九如, 刘永红, 李雪峰, 涂代伦, 金鑫, 丁国权, , 张红丽, , . 高速公路边坡侵蚀沟特性初步研究——以银武高速公路同心至固原段为例[J]. 北京林业大学学报, 2007, 29(6): 143-147.
YANG Li-yun, LI Jun, LIU Yong-xia, QIN Aiguang, ZHANG Xiao-ming, JIANG Na, DING Guo-quan, JI Hong_fang, GUAN Ping, PENG Zhi-gong, LIU Ping, ZHANG Yurong, DENG Xiao-wen, WANG Xiufang, LI Jian-lin, , , , , LUO Xiaofang, , , , YANG Qiu-zhen, , QIN Qingfeng, , SONG Rui_qing, , , SHAO Ming-an, ZHANG Yan, FAN Wentao, GONG Yue-hua, LUO Juchun, HE Wei, HUANG Jing-feng, , YE Wen, FENG Zhong-ke, MA Danwei, LI Wen-hua, FENG Qi, YU Xin-xiao, YANG Pei-ling, CHEN Shengbin, YANG Pei-hua, DU Peng-zhi, WANG Yan, REN Shu-mei, WANG Guixia, YU Jinxiu, LEI Ting-wu, SI Jian-hua, WU Song-tao, LIANG Jun, LI Yuanyuan, YANG Qian, WU Si-hong, HAN Shi-jie, GAO Jian-she, WANG Yun-qi, SHI Jianming, LIU Huixiang, CHANG Zong-qiang, . , GUAN Shaohua, LI Xiao-fen, GE Jian-ming, WANG Yong, TIAN Lei, FENG Chun, ZHANG Man-liang, Kao-xue, , CHEN Fang, SU Yong-hong, YANG Weiwei, LIU Yong-hong, LI Xue-feng, XI Hai-yang, , LI Zhenji. Characteristics of eroded valley on the side slope of expressway:Taking Yinwu Expressway from Tongxin to Guyuan Segment for example[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2007, 29(6): 143-147.
Citation:
JI Hong_fang,

GUAN Ping,