引用本文: 刘晓丽, 张厚江, 陈玮, 刁一伟, 胡建忠, 武三安, 赵博光, 杜晓, 石娟, 张丽丽, 张建军, 贾黎明, 李成茂, 韩烈保, 郭惠红, 莫秋云, 李镇宇, 马履一, 徐文铎, 申世杰, 宋菲, 梁波, 清水晃, 邢长山, 王昌俊, 姜笑梅, 骆有庆, 张峻萍, 李文彬, 王安志, 苏德荣, 石碧, 殷亚方, 李海林, 王小平, 崔英颖, 赵林果, 壁谷直记, 曾凡勇, 李景锐, 金昌杰, 沉昕, 韦艳葵, 韩瑞东, 延廣竜彦, 蒋艳灵, 关德新, 陈卫平2, 徐梅, 苗毅, 胡青, 严晓素, 赵永利, 裴铁璠, 徐君, 王瀛坤, 高述民, 李凤兰, 蒋平, 蒋平, 周军. 松柏林分对土壤入渗的调蓄作用研究[J]. 北京林业大学学报, 2005, 27(6): 20-23.
Citation: ZHANG Houjiang, DIAO Yi_wei, XING Xin_ting, LI Chong_gui, LEI Xiao_zhang, LI Shi_dong, FU Mao_yi, SHEN Shijie, WANG An_zhi, ZHAO Xian_wen, XIAO Xian_tan, SHEN Guo_fang, CUI Yingying, CAO Shu_you, ZHAI Ming_pu, MIAO Yi, JIN Chang_jie, DAI Yong_bo, WANG Yingkun, LI Jun_qing, GUAN De_xin, PEI Tie_fan, ZHOU Jun, . Adjusting and storing function of pine_cypress stand to soil infiltration.[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2005, 27(6): 20-23.

松柏林分对土壤入渗的调蓄作用研究

• 刊出日期:  2005-11-30