引用本文: 杜晓, 韩烈保, 胡建忠, 赵博光, 刁一伟, 张建军, 刘晓丽, 张厚江, 李成茂, 郭惠红, 莫秋云, 武三安, 贾黎明, 石娟, 陈玮, 张丽丽, 王安志, 王昌俊, 梁波, 马履一, 骆有庆, 李镇宇, 宋菲, 邢长山, 申世杰, 姜笑梅, 李文彬, 张峻萍, 徐文铎, 清水晃, 壁谷直记, 金昌杰, 王小平, 李景锐, 李海林, 曾凡勇, 崔英颖, 沉昕, 殷亚方, 石碧, 赵林果, 苏德荣, 徐梅, 延廣竜彦, 关德新, 胡青, 陈卫平2, 韦艳葵, 蒋艳灵, 苗毅, 韩瑞东, 徐君, 高述民, 严晓素, 裴铁璠, 赵永利, 王瀛坤, 周军, 蒋平, 蒋平, 李凤兰. 沈阳东陵区油松栎林群落数量特征的研究[J]. 北京林业大学学报, 2005, 27(6): 36-42.
Citation: XING Xin_ting, ZHANG Houjiang, DIAO Yi_wei, LI Chong_gui, LEI Xiao_zhang, LI Shi_dong, SHEN Shijie, FU Mao_yi, CUI Yingying, XIAO Xian_tan, SHEN Guo_fang, WANG An_zhi, ZHAO Xian_wen, CAO Shu_you, JIN Chang_jie, MIAO Yi, DAI Yong_bo, ZHAI Ming_pu, GUAN De_xin, WANG Yingkun, LI Jun_qing, PEI Tie_fan, ZHOU Jun, . Quantitative characteristics of Pinus tabulaeformis and Quercus mongolica community in Dongling District of Shenyang, northeast China[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2005, 27(6): 36-42.

沈阳东陵区油松栎林群落数量特征的研究

• 刊出日期:  2005-11-30