引用本文: 胡建忠, 张丽丽, 杜晓, 刁一伟, 陈玮, 韩烈保, 赵博光, 刘晓丽, 莫秋云, 武三安, 李成茂, 石娟, 张建军, 贾黎明, 郭惠红, 张厚江, 姜笑梅, 李镇宇, 申世杰, 宋菲, 清水晃, 马履一, 邢长山, 梁波, 张峻萍, 徐文铎, 王昌俊, 王安志, 李文彬, 骆有庆, 苏德荣, 李景锐, 金昌杰, 王小平, 沉昕, 赵林果, 曾凡勇, 石碧, 壁谷直记, 李海林, 殷亚方, 崔英颖, 徐梅, 韩瑞东, 蒋艳灵, 苗毅, 关德新, 胡青, 陈卫平2, 韦艳葵, 延廣竜彦, 裴铁璠, 赵永利, 高述民, 徐君, 王瀛坤, 严晓素, 周军, 蒋平, 蒋平, 李凤兰, . 松材线虫入侵对马尾松林主要种群生态位的影响[J]. 北京林业大学学报, 2005, 27(6): 76-82.
Citation: DIAO Yi_wei, ZHANG Houjiang, XING Xin_ting, LI Chong_gui, LEI Xiao_zhang, LI Shi_dong, FU Mao_yi, SHEN Shijie, CUI Yingying, ZHAO Xian_wen, SHEN Guo_fang, XIAO Xian_tan, WANG An_zhi, CAO Shu_you, MIAO Yi, DAI Yong_bo, ZHAI Ming_pu, JIN Chang_jie, WANG Yingkun, GUAN De_xin, LI Jun_qing, ZHOU Jun, PEI Tie_fan. Impact of invasion of pine wood nematode on the niche of main populations in Masson pine community.[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2005, 27(6): 76-82.

松材线虫入侵对马尾松林主要种群生态位的影响

• 刊出日期:  2005-11-30