引用本文: 白新祥, 刘秀萍, 耿玉清, 王旭, 李瑞, 王尚德, 惠刚盈, 马尔妮, 王清奎, 雷加富, 余雁, 徐基良, 王顺忠, 武广涛, 何亚平, 徐向舟, 姚洪军, 周成理, 宋颖琦, 齐实, 任琴, 汪思龙, 石玉杰, 杨莉, 赵广杰, 崔国发, 徐海, 陈丽华, 费世民, 胡可, 俞国胜, 史军义, 王飞, 云琦, 杨谦, 刘大庆, 康向阳, 白翠霞, 费本华, 张克斌, 周国逸, 戴思兰, 孙阁, 宋维峰, 王百田, 秦跟基, 孙阁, 徐秉玖, 张波, 陈晓鸣, 张红武, 赵铁蕊, 胡永建, 李代丽, 冯宗炜, 李忠, 蒋俊明, 胡艳波, 张恒明, 杨晓晖, 代力民, 张德强, 王树森, 陈华君, 朱金兆, 王亮生, 瞿礼嘉, 张慧, 易传辉, 董占地, 陈秀明, 王戈, 高荣孚, 朱明东, 肖玉保, 石雷, 陈峻崎, 金幼菊, 武波, 王庆礼, 闫俊华, 余英, 乔锋, 杨俊杰, 赵辉, 李镇宇, 杨海龙, 陈晓阳, 唐森强, SteveMcNulty, 杨莉. 两个相思树种根瘤菌代表菌株HJ06和JJ06的16S rDNA序列分析[J]. 北京林业大学学报, 2006, 28(5): 102-106.
Citation: HUANG Bao-ling, HOU Xiao-gai, XU Ji_liang, BI Hua-xing, HUI Gang-ying, FU Yunlin, Steve McNulty, CUI Guo_fa, L Cheng-qun, LI Xiao-yin, YIN Wei-lun, YU Yong-chang, ZHAO Guangjie, LIU Xin, XU Hai, LI Zhong, LI Jia-jue, LI Jun, YI Chuan_hui, HU Yan-bo, ZHANG Hui, WANG Hua-fan, SHI Lei, WU Bo, GUO Meng-xia, YANG Hai-long, . 16S rDNA sequence analysis of representative strains HJ06 and JJ06 of two rhizobia isolated from Acacia crassicapa and A.cincinnata.[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2006, 28(5): 102-106.

• 刊出日期:  2006-09-30