引用本文: 曹世雄, 董运斋, 李雪玲, 马宇飞, 黄华国, 贺庆棠, 赵晓松, 黄荣凤, 戴松香, 高岩, 王瑞刚, 郭明辉, 田晶会, 李黎, 王小丹, 邵海荣, 张德荣, 华丽, 陈斌如, 冷平生, 王四清, 阎海平, 习宝田, 李文彬, 金幼菊, 张晓丽, 李俊清, 闫丽, 贺康宁, 于志明, 关德新, 陈少良, 贺庆棠, 古川郁夫, 陈少良, 邹祥旺, 阎海平, 王百田, 鲍甫成, 杨永福, 李海英, 刘力源, 李建章, 高双林, 任云卯, 陈莉, 王蕾, 高攀, 吴家兵, 金小娟, 程根伟, 赵有科, 王金满, 金昌杰, 侯智, 侯智, 张卫强, 郝志勇, 陈华君, 陈源泉, 李涛, 韩士杰, 尹婧, 高旺盛, 杜建军, 翁海娇, 李鹤, 赵琼, 杨爽, 段杉. 珍珠梅花挥发物对小鼠旷场行为及学习记忆能力的影响[J]. 北京林业大学学报, 2005, 27(3): 61-66.
Citation: YANG Shuang, ZHANG Yan, SUN Xiao_xia, SHAO Hai_rong, ZHAO Xiao_song, LI Yan_ju, ZHANG Tian_qi, DUAN Shan, LI Rong_qi, GUAN De_xin, HE Qing_tang, XIE Xiang_ming, WU Jia_bing, WANG Ji_yong, TAO Jia_hong, YAN Hai_ping, WANG Yu_zhong, WANG La_zhen, JIN Chang_jie, HOU Zhi, LIU Yong, WU Yu_ying, WANG Hua_fang, LI Tao, HAN Shi_ji, LIU Ya_jie, HISAJIMA Shigeru, WANG Wen_quan, LI He, HE Xiao_qing, . Influence of volatile organic compounds from flower of Sorbaria kirilowii on open field behavior and abilities of learning and memory of rats.[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2005, 27(3): 61-66.

珍珠梅花挥发物对小鼠旷场行为及学习记忆能力的影响

• 刊出日期:  2005-05-30