引用本文: 陈玮, 赵博光, 武三安, 杜晓, 郭惠红, 石娟, 李成茂, 刁一伟, 韩烈保, 张丽丽, 胡建忠, 贾黎明, 张厚江, 张建军, 刘晓丽, 莫秋云, 李文彬, 王安志, 姜笑梅, 李镇宇, 张峻萍, 骆有庆, 王昌俊, 清水晃, 梁波, 徐文铎, 马履一, 申世杰, 邢长山, 宋菲, 苏德荣, 赵林果, 石碧, 李景锐, 曾凡勇, 王小平, 李海林, 沉昕, 崔英颖, 殷亚方, 金昌杰, 壁谷直记, 陈卫平2, 蒋艳灵, 徐梅, 延廣竜彦, 苗毅, 韩瑞东, 关德新, 韦艳葵, 胡青, 高述民, 严晓素, 裴铁璠, 王瀛坤, 赵永利, 徐君, 周军, 蒋平, 蒋平, 李凤兰. 黄河上游退耕地人工林的碳储量研究[J]. 北京林业大学学报, 2005, 27(6): 1-8.
Citation: LI Shi_dong, ZHANG Houjiang, LI Chong_gui, LEI Xiao_zhang, XING Xin_ting, DIAO Yi_wei, FU Mao_yi, SHEN Shijie, CAO Shu_you, ZHAO Xian_wen, SHEN Guo_fang, XIAO Xian_tan, WANG An_zhi, CUI Yingying, DAI Yong_bo, ZHAI Ming_pu, JIN Chang_jie, MIAO Yi, WANG Yingkun, GUAN De_xin, LI Jun_qing, PEI Tie_fan, ZHOU Jun, . Carbon storage of artificial forests in rehabilitated lands in the upper reaches of the Yellow River.[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2005, 27(6): 1-8.

黄河上游退耕地人工林的碳储量研究

• 刊出日期:  2005-11-30