引用本文: 齐实, 雷加富, 王尚德, 余雁, 耿玉清, 宋颖琦, 武广涛, 李瑞, 何亚平, 王顺忠, 徐向舟, 王清奎, 刘秀萍, 任琴, 姚洪军, 白新祥, 徐基良, 惠刚盈, 王旭, 周成理, 马尔妮, 白翠霞, 康向阳, 云琦, 赵广杰, 史军义, 费本华, 杨谦, 胡可, 周国逸, 石玉杰, 崔国发, 杨莉, 王飞, 费世民, 汪思龙, 俞国胜, 徐海, 刘大庆, 陈丽华, 张克斌, 胡艳波, 孙阁, 张波, 赵铁蕊, 戴思兰, 徐秉玖, 蒋俊明, 张恒明, 王百田, 秦跟基, 宋维峰, 张红武, 孙阁, 胡永建, 李代丽, 李忠, 冯宗炜, 陈晓鸣, 张德强, 王树森, 代力民, 高荣孚, 董占地, 易传辉, 张慧, 陈华君, 王亮生, 杨晓晖, 瞿礼嘉, 王戈, 陈秀明, 朱金兆, 闫俊华, 乔锋, 石雷, 王庆礼, 陈峻崎, 朱明东, 武波, 金幼菊, 肖玉保, 余英, 李镇宇, 唐森强, 陈晓阳, 杨海龙, 赵辉, 杨俊杰, SteveMcNulty, 杨莉. 关于深化重点国有林区改革的几点思考[J]. 北京林业大学学报, 2006, 28(5): 143-146.
Citation: FU Yunlin, Steve McNulty, HUI Gang-ying, BI Hua-xing, HOU Xiao-gai, HUANG Bao-ling, XU Ji_liang, LI Xiao-yin, CUI Guo_fa, L Cheng-qun, LI Zhong, ZHAO Guangjie, XU Hai, YU Yong-chang, LIU Xin, YIN Wei-lun, LI Jun, LI Jia-jue, ZHANG Hui, YI Chuan_hui, HU Yan-bo, WANG Hua-fan, GUO Meng-xia, SHI Lei, WU Bo, YANG Hai-long, . .Some thoughts on reform of Chinese key state owned forest regions[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2006, 28(5): 143-146.

关于深化重点国有林区改革的几点思考

• 刊出日期:  2006-09-30