引用本文: 张厚江, 刘晓丽, 贾黎明, 武三安, 胡建忠, 张丽丽, 杜晓, 刁一伟, 莫秋云, 韩烈保, 石娟, 赵博光, 郭惠红, 张建军, 李成茂, 陈玮, 梁波, 姜笑梅, 李文彬, 清水晃, 徐文铎, 宋菲, 李镇宇, 王昌俊, 骆有庆, 张峻萍, 申世杰, 马履一, 王安志, 邢长山, 金昌杰, 石碧, 崔英颖, 王小平, 苏德荣, 赵林果, 曾凡勇, 壁谷直记, 李景锐, 沉昕, 殷亚方, 李海林, 韩瑞东, 延廣竜彦, 蒋艳灵, 韦艳葵, 苗毅, 胡青, 徐梅, 陈卫平2, 关德新, 高述民, 赵永利, 徐君, 王瀛坤, 严晓素, 裴铁璠, 李凤兰, 蒋平, 蒋平, 周军, . 用拉格朗日反演模型模拟长白山森林蒸散[J]. 北京林业大学学报, 2005, 27(6): 29-35.
Citation: LEI Xiao_zhang, LI Shi_dong, LI Chong_gui, ZHANG Houjiang, DIAO Yi_wei, XING Xin_ting, FU Mao_yi, SHEN Shijie, SHEN Guo_fang, CUI Yingying, ZHAO Xian_wen, WANG An_zhi, XIAO Xian_tan, CAO Shu_you, JIN Chang_jie, ZHAI Ming_pu, DAI Yong_bo, MIAO Yi, GUAN De_xin, LI Jun_qing, WANG Yingkun, ZHOU Jun, PEI Tie_fan. Simulation of evapotranspiration in broad_leaved and Korean pine mixed forest in Northeast China’s Changbaishan Mountain using inverse Lagrangian dispersion analysis[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2005, 27(6): 29-35.

用拉格朗日反演模型模拟长白山森林蒸散

• 刊出日期:  2005-11-30