北 京 松 山 森 林 动 态 模 拟 研 究

引用本文: 周睿, 李俊, 吕文华, 吴家兵, 于文吉, 雷妮娅, 金则新, 陆平, 李黎, 宋先亮, 孙志蓉, 索安宁, 许景伟, 周艳萍, 于海霞, 高克昌, 郎璞玫, 张春晓, 马玲, 邵杰, 刘足根, 张建军, 奚如春, 郑景明, 武林, 焦雯珺, 张志山, 关德新, 朱教君, 蔡锡安, 马履一, 朱清科, 盖颖, 戴伟, 李钧敏, 张小由, 纳磊, 陈少良, 饶兴权, 翟明普, 余养伦, 赵文喆, 毕华兴, 于志明, 郑红娟, Kwei-NamLaw, 赵广杰, 习宝田, 韦方强, 葛剑平, 陈勇, 赵秀海, 李传荣, 江泽慧, 李增鸿, 崔鹏, 夏良放, 张弥, 朱艳燕, 王天明, 马履一, 方家强, 于波, 李俊清, 袁小兰, 李笑吟, 王文全, 贾桂霞, 曾小平, ClaudeDaneault, 樊敏, 王瑞刚, 张春雨, 杨永福, 赵平, 张宇清, 谭会娟, 何明珠, 王卫东, 贺润平, 袁飞, 王贺新, 刘丽娟, 邓宗付, 李庆卫, 陈雪梅, 郭孟霞, 韩士杰, 唐晓军, 殷宁, 李丽萍, 张欣荣, 吴秀芹, 刘鑫, 王月海, 于贵瑞, 江杰, 蒋湘宁, 郑敬刚, 吴记贵, 王旭琴, 毛志宏, 孔俊杰, 王娜, 熊颖, 王瑞辉, 李新荣, 林靓靓, 孙晓敏, 葛剑平, 聂立水, 王贵霞, 郭超颖, 董治良. 北 京 松 山 森 林 动 态 模 拟 研 究[J]. 北京林业大学学报, 2007, 29(1): 19-25.
Citation: CHENG Tang-ren, WANG Wei-dong, TIAN Cui-ting, LI Li, HE Qian, MA Ling, LI Ji_yue, WANG Yue-hai, XI Bao-tian, L Hong-fei, WANG Gui-xia, YANG Yong-fu, QI Tao, MA Qin-yan, RAO Xing_quan, FENG Zhong-ke, WANG Feng, DONG Zhi-liang, ZHAO Ping, ZHANG Chun-yu, LU Ping, LUO Xu, CAI Xi_an, LIN Jin-xing, ZENG Xiao_ping, . Simulation of forest dynamics at Songshan Mountain, Beijing[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2007, 29(1): 19-25.

北 京 松 山 森 林 动 态 模 拟 研 究

• 刊出日期:  2007-01-30