李雪峰, 刘金福, 赵燕东, 王云琦, 匡文慧, 李贤军, 温俊宝, 刘常富, 李雪萍, 王玉涛, 吴斌, ZHAOGuang-jie, 张求慧, 邹大林, 冯夏莲, 程占红, 常德龙, 谭炳香, 徐文铎, 郑凌凌, 段爱国, 鲁绍伟, 齐春辉, 张灿, 李吉跃, 温俊宝, 韩士杰, 吴斌, 王玉杰, 何友均, 张树文, 李吉跃, 何正权, 张路平, 韩烈保, 何兴元, 白陈祥, 张建国, 赵广杰, 余新晓, LUOWen-sheng, 翟洪波, 洪伟, 朱天辉, 吴庆利, 何承忠, 李增元, 宋湛谦, 李俊清, 童书振, FurunoTakeshi, 梁小红, 张志毅, 骆有庆, 何静, 郭忠玲, 姜伟, ]陈玮, 陈发菊, 刘凤芹, ]魏晓霞, 匡秋明, 骆有庆, 林秦文, 陈尔学, 张养贞, 黄文豪, 赵桂玲, 安新民, 胡伟华, 许志春, 崔国发, 张军, 郑兴波, 许志春, 梁宏伟, 庞勇, 张振明, 李颖, 张璧光, 曾会明, RENQian, 曹川健, 宋国正, PaulWolfgang, 侯伟, 李福海, 赵广亮, 李凤兰, 杨凯, 刘君, 雷渊才, 郑杰, 田桂芳, 董建生, 张全来, 李考学, 张有慧, 姚永刚, 李永波, 赫万成, 李长明, 张世玺. 固体水、叶面肥在防沙治沙抗旱造林中对苗木成活及生长的影响[J]. 北京林业大学学报, 2006, 28(3): 76-80.
引用本文: 李雪峰, 刘金福, 赵燕东, 王云琦, 匡文慧, 李贤军, 温俊宝, 刘常富, 李雪萍, 王玉涛, 吴斌,
Citation: LI Chang-ming, JIANG Yue-zhong, WU Bin, LIU Chang-fu, LIU Jun., ZHANG Quan-lai, ZHANG Shi-xi, LIU Sheng-fang, HE Xing-yuan, WEN Jun-bao, LI Yong-bo, MA Lü-yi, LUO You-qing, CHEN Wei, HE Wan-cheng, XU Zhi-ch, ZHAO Gui-ling, MA Ling, XU Wen-duo, JIANG Cheng-ping, . Effects of solid water and foliar fertilizer on afforestation survival and growth of seedlings in sand preventing and controlli[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2006, 28(3): 76-80.

固体水、叶面肥在防沙治沙抗旱造林中对苗木成活及生长的影响

• 刊出日期:  2006-05-30