引用本文: 马宇飞, 黄华国, 华丽, 董运斋, 高岩, 贺庆棠, 王瑞刚, 曹世雄, 赵晓松, 邵海荣, 李黎, 郭明辉, 李雪玲, 王小丹, 黄荣凤, 田晶会, 戴松香, 张德荣, 王四清, 陈少良, 张晓丽, 于志明, 陈少良, 古川郁夫, 关德新, 冷平生, 金幼菊, 李文彬, 习宝田, 阎海平, 贺庆棠, 闫丽, 李俊清, 贺康宁, 陈斌如, 鲍甫成, 李海英, 李建章, 陈莉, 邹祥旺, 杨永福, 吴家兵, 高双林, 刘力源, 高攀, 任云卯, 阎海平, 王蕾, 王百田, 陈源泉, 陈华君, 郝志勇, 张卫强, 王金满, 金昌杰, 侯智, 侯智, 金小娟, 程根伟, 赵有科, 翁海娇, 高旺盛, 尹婧, 韩士杰, 杜建军, 李涛, 赵琼, 李鹤, 杨爽, 段杉. 湖北七姊妹山珙桐种群结构研究[J]. 北京林业大学学报, 2005, 27(3): 12-16.
Citation: SUN Xiao_xia, LI Yan_ju, YANG Shuang, ZHAO Xiao_song, ZHANG Yan, SHAO Hai_rong, ZHANG Tian_qi, HE Qing_tang, XIE Xiang_ming, DUAN Shan, GUAN De_xin, LI Rong_qi, WANG Yu_zhong, TAO Jia_hong, WANG Ji_yong, YAN Hai_ping, WU Jia_bing, WANG Hua_fang, HOU Zhi, JIN Chang_jie, WANG La_zhen, WU Yu_ying, LIU Yong, LI Tao, WANG Wen_quan, LIU Ya_jie, HISAJIMA Shigeru, HAN Shi_ji, HE Xiao_qing, LI He, . Population structure of Davidia involucrate in Mt. Seven_sister Nature Reserve of central China’s Hubei Province[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2005, 27(3): 12-16.

湖北七姊妹山珙桐种群结构研究

• 刊出日期:  2005-05-30