引用本文: 卜崇峰, 程万里, 赵廷宁, 陈永亮, 明军, 杨丽韫, 罗辑, 王发国, 毕华兴, 宋瑞清, 李贤军, 徐秋芳, 旷远文, 郝朝运, 李艳华, 刘海军, 张志, 张占宽, 王安志, 吴娟, 王鸿斌, 骆有庆, 郭卫东, 刘建梅, 叶华谷, 李文华, 张璧光, 谭秀英, 温达志, 姜培坤, 程根伟, 张启翔, 刘国彬, 冀瑞卿, 马洁, 习宝田, 张真, 朱金兆, 马忠明, 陈天全, 曹子龙, 刘一星, 兰彦平, 程放, 康向阳, 郑翠玲, 周国逸, 邢福武, 李伟, 温俊宝, 李笑吟, 刘鹏, 敏朗, 朱清科, 沈泉, 李文军, 陈玉福, 孔祥波, 裴铁, 张宇清, 张志明, 则元京, 李延军, 沈佐锐, 金昌杰, 孙保平, 刘世忠, 何祖慰, 马其侠, 丁国栋, 陈红锋, 冯继华, 姚爱静, 张德强, 金幼菊, 曹刚, 陶万强, 魏铁. 云 杉 截 留 降 雨 实 验 与 模 型[J]. 北京林业大学学报, 2005, 27(2): 38-42.
Citation: WEI Tie, ZHOU Guo_yi, KUANG Yuan_wen, WU Juan, YU Zhi-ming, LIU Shi_zhong, WEN Da_zhi, CHEN Tian-quan, ZHANG De_qiang, CAO Gang, . An experiment and model construction of rainfall interception by Picea koraiensis[J]. Journal of Beijing Forestry University, 2005, 27(2): 38-42.

云 杉 截 留 降 雨 实 验 与 模 型

• 刊出日期:  2005-03-30